Premiekeuring 2022

Afgelopen zaterdag was het weer zover. De jaarlijkse premiekeuring in Bergharen. Dit jaar hadden we maar twee veulens aan de keuring, maar met een viertal enters en twee twenters was de jeugd goed vertegenwoordigd. Ons stoere hengstveulen Quirijn (Lizz) kreeg netjes zijn veulenpremie. Quinty (Caitlynn) is helaa op het moment iets minder en kreeg dan ook geen premie. 

Bij de enters was het even druk, aangezien ze alle vier bijna gelijk de baan in moesten. Gelukkig liep alles mooi na elkaar door en mochten Paulynn, Pixie en Pip hun enterpremie in ontvangst nemen. Voor Philou was er helaas geen premie. Bij de twenters hebben zowel Olieve als Odyle zonder prolemen hun premie mogen ontvangen. Olieve liep zelfs op kop in de kleine maat en mocht meedoen aan het kampioenschap.

Finn en Jens hebben allebei meegedaan met Jeugdige voorbrenger en lieten hun pony's netjes rondgaan. Omdat Caitlynn wat lastig was, kreeg Jens een 'leenpony' waar hij meteen de beste vrienden mee was.

In de middag hadden we 'maar' twee pony's die de baan in mochten en was het relatief rustig. Lynn en Lizz haalden allebei netjes een tweede premie.

We zijn tevreden met de resultaten, zeker bij onze jeugdpony's!

Bergharen22Finn   Bergharen22Jens